èZENci

Ik ben Renate Huisman. Na een medische Hbo-opleiding, heb ik ruim 12 jaar in de gezondheidszorg gewerkt op de afdeling radiotherapie. Uiteindelijk werd mijn verlangen om mensen intensief te kunnen begeleiden zo groot, dat ik in 2010 mijn praktijk èZENci ben begonnen.
Via de opleiding acupunctuur, een basis cursus shiatsu massage ben ik in 2004 begonnen met de opleiding van Three in One Concepts ®, de One Brain® methode. Hierbij werd ik enorm gefascineerd door het idee dat ons lichaam zoveel meer weet, dan wij met onze mond kunnen vertellen! Dit zette voor mij een deur vol mogelijkheden open. Mijn passie is mensen helpen in het oplossen van problemen die ze tegen komen (fysiek, mentaal en emotioneel).
Zorgen dat ze zich goed, energiek en gelukkig voelen, in hun eigen kracht staan en weer keuze voelen in wat ze werkelijk willen doen. Ik ben elke keer weer verrast over de veranderingen die plaatsvinden na een consult!

èZENci (lees essentie=kern): naar de kern van het probleem toe gaan, en naar de kern van jou kracht. Dat is waar èZENci je bij helpt!

Opleidingen | Referenties

 
Renate Huisman
Lebretweg 32
6861 ZX Oosterbeek
06-16657277
info@ezenci.nl